Per informació i reserves

626 685 229

L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
Casa Astasia L'entorn de Casa Astasia

Casa Astasia, casa rural de lloguer vacacional i cap de setmana, situada al tranquil poble de Montcortès, a la comarca del Pallars Sobirà, Pirineus de Lleida. Al costat del màgic Estany de Montcortès, d'origen carstic i protegit com a Espai d'Interès Natural.

En un entorn privilegiat de gran interès turístic i paissatgístic. Al costat de Casa Astasia trobem la hipica Cavalls Wakan amb els quals podrem sortir d'excursió a cavall per la zona.

A pocs quilòmetres a l'est, trobem Peramea, poble d'origen medieval i un dolmen troglodític. Seguint camí podem visitar Gerri de la Sal amb les seves salines i el Monastir Romànic de Sta. María. Al nord de Gerri per la vall del Noguera Pallaresa, arribarem a Sort, capital de comarca coneguda pel rafting i l'administració de loteria de la Bruixa d'or.

Casa Astasia, a 35 minuts de les estacions de esquí de Port-Ainé i Espot i 45 min. de Vaquèira. A 40 min. del Parc Nacional del Estany de Sant Maurici i Aigüestortes, a 1h. d'Andorra i la Val d'Aran.

Cap a l'oest en 20 min. al telefèric de la Vall Fosca que ens porta al Estany Gento i el Refugi Colomina. A 35 min. de la Vall de Boí i el seu romànic patrimoni de la humanitat.

Casa Astasia
c/ Sant Miquel, 7
25513 Montcortès - Lleida
www.casaastasia.com

Tel: 626 685 229
web developer by koollook | webmail | Intranet